• cs
  • en
  • de
D-program spol. s r.o. - ověřená firma na netfirmy.czDráty a drátěné výrobky - netfirmy.cz
Domů    Napsat mail    Mapa stránek
Kovovýroba-nosníky - partner drátěného programu





NÁŠ TIP :

  Klec pro psa do auta na míru Klec pro psa do auta na míru      Brány, plotové dílce Brány, vchodové branky, plotové dílce
drátěný program akce SLEVA 12%:
Koš hrabací drátěný -
690,- Kč  

možná i další množstevní
sleva dle dohody

Pojisťovák ve městě

GDPR Obecné nařízení o ochraně osobních údajů platné od 25.5.2018

Informace o zpracování získaných osobních údajů

 

1. Správcem Vámi poskytnutých osobních údajů je D-program spol. s r.o., Palackého 121, 551 01 Jaroměř, IČ 49283812. V otázkách ochrany osobních údajů zpracovávaných naší organizací se můžete obracet na správce pro ochranu osobních údajů na Výše uvedené adrese sídla či kontaktních údajích (tel.: 491811766, e-mail: dprogram@dprogram.cz)

 

2. Vámi poskytnuté osobní údaje budou zpracovány pro účely realizace obchodního případu, zakázky či uzavření smlouvy, a to po dobu nezbytně nutnou ke splnění z ní vyplývajících závazků a zákonných požadavků. Po této době budou Vaše osobní údaje uchovávány pouze pro účely archivace ve veřejném zájmu v rozsahu stanoveném příslušnými právními předpisy.

 

3. Poskytnutí dotčených osobních údajů Vám žádný právní předpis nenařizuje, ale nelze bez nich realizovat váš obchodní případ či zakázku či uzavřít smlouvu.

4. Máte právo požadovat od naší organizace jakožto správce osobních údajů přístup ke svým osobním údajům, jejichž opravu nebo výmaz, popř. omezení zpracování, a vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů. Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679 (tzv. GDPR) účinným od 25.5.2018. Do tohoto data se Vaše práva řídí zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, včetně práva požádat o vysvětlení.

 

5. Máte také právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

6. Při zpracování Vašich osobních údajů naší organizací/firmou nedochází k automatizovanému rozhodování ani profilování ve vztahu k Vaší osobě.

 

| SEZNAM FIRMY CZ | EDB - katalog firem | NAJISTO - katalog firem | CENTRUM - katalog firem | Katalog firem | Katalog podnikatel | Dodavatel lakoven | Kovovýroba LK |

| ENSIS weby | SEO - SERVIS | střechy Jaroměř |